Vår Integritetspolicy

Integritetspolicy

Information om behandling av personuppgifter för medlemmar i Jonstorps Byalag

Den 25 maj 2018 införs den nya dataskyddsförordningen, eller GDPR som den också kallas, i hela EU. De nya bestämmelserna ersätter personuppgiftslagen (PuL) och innehåller regler om hur man får behandla personuppgifter.

Enligt GDPR har du rätt att få veta vilken information vi har om dig och hur dina personuppgifter behandlas. Du har också rätt att få dina uppgifter rättade eller raderade. Raderingen gäller dock inte när det gäller personuppgifter som är reglerade i bevaringstid enligt bokföringslagen och andra arbetsrättsliga lagar.

Medlemsregistret vi underhåller för er medlemmar är nödvändigt för oss att ha utifrån ert medlemskap i Jonstorps Byalag.

Vi hanterar följande uppgifter:

Medlemsregister över samtliga medlemmar i Jonstorps Byalag och även äldre medlemmar som inte längre är medlemmar i Jonstorps Byalag

För att kontakta oss och begära ut de uppgifter som är lagrade om just dig, vänligen kontakta Byalaget via info@jonstorpsbyalag.se
Med vänlig hälsning

Jonstorps Byalag


Sök på vår site

Veckans fråga!

Vad tycker du är viktigaste frågan i Jonstorp just nu?
Rösta!

Vår Instagram Feed

Something is wrong.
Instagram token error.

Facebook

2 weeks ago

Jonstorps Byalag

Vilken trevlig kväll vi fick med Christoffer Palmer från Höganäs bokhandel förr veckan! Efter ett inspirerande föredrag om böcker och bokhandeln så fick åskådarna möjlighet att titta, bläddra och ställa frågor. Stort tack till Christoffer Palmer och till våra medlemmar som besökte oss! ... See MoreSee Less

Visa på Facebook

1 month ago

Jonstorps Byalag

Byalaget kallar till extra årsmöte torsdagen den 4 oktober kl.19.00 i Jonstorps bibliotek med anledning av planerade stadgeändringar. I samband med mötet så kommer vi även gästas av Höganäs profilen Christoffer Palmer.
Varmt välkomna till en trevlig kväll!
... See MoreSee Less

Visa på Facebook

2 months ago

Jonstorps Byalag

Hela Jonstorp var på tårna när Fotbollen arrangerade sin årliga loppmarknad. Ett bra tillfälle för Jonstorpsborna att träffa grannar, vänner m.fl. Att sedan vädret var fantastisk bidrog till en bra stämning. Byalaget tackar för ett väl genomfört arrangemang. ... See MoreSee Less

Visa på Facebook