Vår Integritetspolicy

Integritetspolicy

Information om behandling av personuppgifter för medlemmar i Jonstorps Byalag

Den 25 maj 2018 införs den nya dataskyddsförordningen, eller GDPR som den också kallas, i hela EU. De nya bestämmelserna ersätter personuppgiftslagen (PuL) och innehåller regler om hur man får behandla personuppgifter.

Enligt GDPR har du rätt att få veta vilken information vi har om dig och hur dina personuppgifter behandlas. Du har också rätt att få dina uppgifter rättade eller raderade. Raderingen gäller dock inte när det gäller personuppgifter som är reglerade i bevaringstid enligt bokföringslagen och andra arbetsrättsliga lagar.

Medlemsregistret vi underhåller för er medlemmar är nödvändigt för oss att ha utifrån ert medlemskap i Jonstorps Byalag.

Vi hanterar följande uppgifter:

Medlemsregister över samtliga medlemmar i Jonstorps Byalag och även äldre medlemmar som inte längre är medlemmar i Jonstorps Byalag

För att kontakta oss och begära ut de uppgifter som är lagrade om just dig, vänligen kontakta Byalaget via info@jonstorpsbyalag.se
Med vänlig hälsning

Jonstorps Byalag


Sök på vår site

Vår Instagram Feed

Something is wrong.
Instagram token error.
Follow

Facebook

5 days ago

Jonstorps Byalag

Nytt år och dags att förnya medlemsskapet!
Byalaget ordnar till exempel valborgsfirande, midsommarfirande och julmarknad, vi driver angelägna frågor om trafik, trygghet och lokal miljö och ger ut tre nummer av Byabladet där du kan läsa om allt som rör byn. Styrelsen jobbar ideellt men festligheter och kostnader för trycksaker är helt beroende av era medlemsavgifter.

Endast 200 kr/hushåll! Betala via
Swish 1230273011 eller plusgiro 68 73 39-2.
OBS märk inbetalningen med namn och mailadress!
... See MoreSee Less

Visa på Facebook

5 days ago

Jonstorps Byalag

Jonstorps Byalags omslagsfoto ... See MoreSee Less

Visa på Facebook

2 weeks ago

Jonstorps Byalag

Lystring! Glädjande besked från Trafikverket, svar från projektledaren idag:
"Eftersom kommunen är negativa till vårt förslag, så kommer vi att ta ett omtag i frågan.
Vi har fått en ny åtgärdsplanerare i området och vi har beslutat oss för att titta på hela sträckan från Höganäs till E6:an.
Höganäs kommun har även de fått under året, en ny trafikplanerare som vi ska samarbeta med.
Vad vi än kommer fram till att vi vill göra, så kommer detta att kommuniceras ut i vanlig ordning.
Det kommer att ta lång tid, så uppmana gärna till försiktighet i korsningen."
... See MoreSee Less

Visa på Facebook

4 weeks ago

Jonstorps Byalag

Ett riktigt Gott Nytt År önskar byalagets styrelse! Goda nyheter med vaccin på väg! Men håll ut lite till, tänk på varandra och undvik att sprida smitta. Snart kommer ljusare tider och vårtecken. 🕯🪴😊 ... See MoreSee Less

Visa på Facebook

4 weeks ago

Jonstorps Byalag

Jonstorps Byalags omslagsfoto ... See MoreSee Less

Visa på Facebook