Vår Integritetspolicy

Integritetspolicy

Information om behandling av personuppgifter för medlemmar i Jonstorps Byalag

Den 25 maj 2018 införs den nya dataskyddsförordningen, eller GDPR som den också kallas, i hela EU. De nya bestämmelserna ersätter personuppgiftslagen (PuL) och innehåller regler om hur man får behandla personuppgifter.

Enligt GDPR har du rätt att få veta vilken information vi har om dig och hur dina personuppgifter behandlas. Du har också rätt att få dina uppgifter rättade eller raderade. Raderingen gäller dock inte när det gäller personuppgifter som är reglerade i bevaringstid enligt bokföringslagen och andra arbetsrättsliga lagar.

Medlemsregistret vi underhåller för er medlemmar är nödvändigt för oss att ha utifrån ert medlemskap i Jonstorps Byalag.

Vi hanterar följande uppgifter:

Medlemsregister över samtliga medlemmar i Jonstorps Byalag och även äldre medlemmar som inte längre är medlemmar i Jonstorps Byalag

För att kontakta oss och begära ut de uppgifter som är lagrade om just dig, vänligen kontakta Byalaget via info@jonstorpsbyalag.se
Med vänlig hälsning

Jonstorps Byalag


Sök på vår site

Vår Instagram Feed

Something is wrong.
Instagram token error.

Facebook

5 days ago

Jonstorps Byalag

Efter en vecka med regn och blåst är kvällssolen tillbaka. Havet har lugnat ner sig och blommorna sträcker sig mot solens strålar. Var rädda om er. #jonstorpsbyochföretagsförening #kullabygden #kullahalvön #jonstorp ... See MoreSee Less

Visa på Facebook

3 weeks ago

Jonstorps Byalag

Ny vattenläcka i Jonstorp. Info finns på kommunens hemsida. ... See MoreSee Less

Visa på Facebook

4 weeks ago

Jonstorps Byalag

Glad midsommar. I år blir det att fira midsommar i den egna trädgården. Ha en riktigt glad midsommar så ses vi nästa år på Gerdas äng. #jonstorp #jonstorpsbyochföretagsförening #kullabygden #kullahalvön #midsommar ... See MoreSee Less

Visa på Facebook

1 month ago

Jonstorps Byalag

Tyvärr tvingas vi i år ställa in midsommarfirandet på Gerdas äng. Folkhälsomyndighetens rekommendation på max 50 personer gäller fortfarande. Tråkigt men vi får alla bidra med att minska smittspridningen i vårt land. Ta hand om er. #jonstorp #jonstorpsbyochföretagsförening #kullabygden #kullahalvön #midsommar ... See MoreSee Less

Visa på Facebook